The Ultimate Guide To iş ayakkabısı mekap

Wiki Article

Bu ayakkabılar aynı zamanda kaymaz tabanları ile zeminde dengeli hareket etmeyi kolaylaştırır ve çalışanların düşme riskini önler.

Mekap İş güvenlik ayakkabılarında kullanılan çelik burun koruyucu, En ISO 20345 normalı tarafından belirtilen 200 Joule darbeye dayanım ve koruma sağlamaktadır. Geniş kalıp yapısıyla rahat bir kullanım sunmaktadır.

İlgili ayakkabılar düşen ağır nesnelere karşı ayakları koruyarak güvenliği artworkırır. Bu şekilde potansiyel kazalara karşı tedbir alınmış olur.

Yaz döneminde ayağı terletmeyen ve nefes alabilir özellikteki iş ayakkabıları tercih edilmelidir. İş güvenlik ayakkabıları mutlaka ayağı sarmalıdır. Boşluk olduğu takdirde ayaklarınızda ağrı gibi problemleri yaşamanız olasıdır.

Doğru ayakkabı seçimi sayesinde hareket kabiliyetinizi artırabilir ve işinizi daha hızlı ve verimli bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca doğru ayakkabılar, ayak, diz ve bel problemlerini önlemeye yardımcı olarak genel sağlık ve performans üzerinde olumlu bir etki yaratır.

Bunun yanı sıra halk arasında sıkça bilinen diş fileırçası ve sabun ile de temizlik yapılır. Evinizde bulunan eski bir diş fileırçasını sabuna batırarak ayakkabınızı temizleyebilirsiniz.

"O" standartları, iş ayakkabıları için belirlenmiş olan bir başka kategoridir ve genellikle EN ISO 20347 typicalı altında sınıflandırılır.

iş elbiseleri Tulumlar kolluklar pantolon alev almaz kıyafetler kaynakçı kıyafetleri ceket ve yelekler işçi takımları Lepus iş kıyafetleri parka ve montlar sweatshirt tshirt

Neden Seçilmeli? Hem delinme direncine sahip Kevlar ara taban hem de kompozit burun ile güvenli ve hafif bir yapıya sahip. Sürekli hareket gerektiren işlerde konfor sağlar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

3 kat meltblown teknolojisi ve two kat spunbond kumaşları ile full sterilizasyon ile el değmeden üretilen n95 maskeleri %98 koruma sağladığı uluslararası base iş ayakkabısı testler ile tescillenmiştir. Ventilli ve Ventilsiz olmak üzere iki kısıma ayrılmaktadır. Ventilli olan n95 maskeleri daha çOkay toz ve kimyasal filtrelemeler de kullanılmakta olup günlük kullanım için uygun görülmemektedir.Daha fazla bilgi için N95 kategorisini inceleyiniz.  

Aynı zamanda ayakkabının hava almasına lawnımcı olan nefes alabilir kumaşlar ve terlemeyi önleyen antibakteriyel iç materyallerle donatılmıştır.

İş sağlığı güvenliğini en iyi ayakkabi shoes biçimde sağlayacak iş ayakkabı modelleri satın alarak kendinizi koruyun. Çalışma şartlarınızın ağırlığı veya yüksek tehlike grubu iş ayakkabısı çelik burun çalışanlar kapsamında olmanız sizi korkutmasın.

Bağcıkları doğru şekilde bağlayarak spor çelik burunlu iş ayakkabısı modellerinin üst kısmının su sızıntısını engellemesini sağlayabilirsiniz. Bağcık uzunlukları ve bağcık kalınlıkları farklılık gösteren çelik burunlu iş ayakkabısı alternatifleri, beklentileriniz için uygun ürünleri seçmenizi kolaylaştırır.

Report this wiki page